Wim de Vries Verpakkingen

Professioneel – IndustrieelWim de Vries Verpakkingen

Wim de Vries Verpakkingen is leverancier van een zeer uitgebreid en compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmachines voor de food- en non-food industrie, inpak-, groothandels- en aanverwante bedrijven.

Wim de Vries Verpakkingen heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van verpakkingen, kent alle ins en outs en kan daardoor deskundig adviseren over de meest uiteenlopende toepassingen van verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines en verpakkingssystemen.

Wim de Vries Verpakkingen levert alle standaardartikelen, palletwikkelfolie, dozen, omsnoeringsband, onbedrukte tape, bedrukte tape, plastic zakken, luchtkussenfolie, golfkarton, hygiëne materiaal hoofdzakelijk met eigen besteldienst, uit voorraad. En snel! Als ’t moet dezelfde dag!

Daarnaast leveren wij artikelen voor u op maat (maatwerk), waaronder dozen, tape, zakken, bedrukte artikelen en grotere volumes in nauwe samenwerking met diverse gerenommeerde productiebedrijven in binnen- en buitenland. Hierdoor zijn wij in staat om op specifieke aanvragen de meest efficiënte oplossing aan te dragen en de best passende aanbieding te doen.

Voor uw aanvraag of andere vragen kunt u mailen naar info@wimdevries.nl of u kunt bellen met 0516-522448

Wim de Vries Verpakkingen is gevestigd aan de Ploeggang 18 te Oosterwolde, Friesland, maar we leveren nationaal én internationaal!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *