Bent u op zoek naar verpakkingsdozen van hoge kwaliteit? Wij bieden kartonnen dozen aan voor al uw verzendingen tegen een eerlijke prijs! Onze verpakkings dozen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en hierbij is maatwerk dan ook geen enkel probleem.

Kortom, wilt u kwalitatieve kartonnen dozen kopen, tegen een lage prijs. Dan bent u bij Wim de Vries Verpakkingen aan het juiste adres voor verpakkingsdozen! Wij hebben verpakkingsdozen met een enkele golf en een dubbele golf.

Bij Wim de Vries kunt u terecht voor dozen in alle maten en afmeting. Zit de ideale doos er voor u niet tussen? Kies er dan voor om de dozen op maat te laten maken. Geen maat is voor ons te gek. Hierdoor heeft u altijd een geschikte verpakkingsdoos voor het verzenden van uw artikelen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Bestel uw verpakkingsdozen!
Webshop retourdoos

Voordelen

  • Licht van gewicht
  • Hoge stapelweerstand
  • Minder transportschade
  • Veelzijdig verpakkingsproduct
  • Ruimtebesparend
  • Relatief lage kosten
vouwdoos

Enkele golf

vouwdoos

Dubbele golf

Webshop retourdoos

Webshop retourdozen

brievenbus doos

Brievenbusdoos

Waarom verpakkingsdozen kopen?

Er zijn diverse redenen om dozen als verpakking aan te schaffen:

  • U bent net begonnen met een eigen bedrijf;
  • U verstuurt regelmatig artikelen via de post;
  • Mooi verpakkingsmateriaal levert een positieve bijdrage aan het imago van uw organisatie.

Het moet daarom niet vergeten worden!  Zo kunt u onder andere kiezen uit brievenbusdozen. Dit zijn dozen die perfect door de brievenbus passen, zodat uw klanten niet meer thuis hoeven te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen.

Verzendt u naast kleine goederen ook regelmatig grotere spullen? Dan biedt ons assortiment vouwdozen met een enkele golf of een dubbele golf wellicht een uitkomst. De dozen met een dubbele golf zijn onder andere geschikter voor zwaardere materialen.

Ook de webshop retourdozen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en beschikken over een plakstrip, zodat de verpakking netjes dichtgeplakt kan worden.

Bestel uw verpakkingsdozen!

Verpakkingsdozen online bestellen

Het maakt niet uit of u de verpakkingsdozen gebruikt vppr het verzenden of spullen netjes in op te bergen. Het is belangrijk dat u beschikt over de juiste formaat dozen. Wim de Vries heeft een aantal standaard formaten en stijlen voor het verpakken van goederen. Hierbij is het van belang dat u rekening houdt met het formaat van de doos. Het is namelijk verstandig om het formaat overeen te laten komen met de afmetingen van het product of producten die u in de doos plaatst. Zo kunt u namelijk lege plekken voorkomen. Naast standaard vierkante en rechthoekige kunt u ook uw eigen verpakkingsdozen samenstellen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Verpakkingsdozen herbruikbaar

Een groot voordeel van verpakkingsdozen is dat ze herbruikbaar zijn. Hierdoor hoeft u niet steeds nieuwe te bestellen. Als u er een gaat hergebruiken, zorg er dan echter wel voor dat deze vrij is van scheuren en gaten en geen waterschade heeft. Hierdoor denkt u niet alleen aan uw portemonnee, maar heeft u ook aandacht voor het milieu.

Bestel uw verpakkingsdozen

Bekijk alle verpakkingsmaterialen

Bent u op zoek naar de meeste geschikte verpakkingsdozen om uw producten te verzenden of netjes op te bergen? Bij ons vindt u alle soorten verpakkingsmaterialen die u nodig heeft. Naast verpakkingsdozen kunt u bij ons terecht voor opvulmaterialen en verpakkingsmaterialen. Geschikt voor zowel grote als kleine verzendingen.